Hűtött áru szállítás

 

Cégünk az egész ország területén és a környező országokban vállalja a klasszikus árufuvarozás mellett, a hűtött és fagyasztott áruk, hőmérséklet-érzékeny, szilárd oldalfalat igénylő termékek, élelmiszerek biztonságos közúti szállítását.

Dobozos, szigetelt felépítményű gépjárműveinkkel -15°C-ig, tudjuk biztosítani a szállított áruk hűtését, illetve amennyiben az Ön áruját veszélyezteti a 0°C fok alatti külső hőmérséklet, áruját meg tudjuk védeni a fagyástól és akár +30°C fokra fűtjük a rakteret. Minden autónk hőfokregiszterrel rendelkezik, így ellenőrizhető a szállítás során a hőmérséklet. Ezt mailben egy grafikonon el is tudjuk küldeni.

 

Az EU-s normáknak megfelelõ magas színvonalú hűtõs szállítmányozás iránt megnövekedett kereslet arra ösztönözte cégünket, hogy fõként hûtést (temperálást) igénylõ termékek fuvarozására specializálódjon. Ezen termékek fajtái az alábbi felsorolásban láthatóak:

Gyógyszer szállítások esetén a GDP Pharma előírásait alkalmazzuk. 

  1. Temperált

  2. Frissáru

  3. Gyógyszer

  4. Fagyasztott

  5. Előhűtött

  6. Gyorsfagyasztott

               Hűtős autó flottánk                              

A temperált szállítás saját tehergépjárműveinkkel és a kiváló ügyfélkörünk segítségével történik. Cégünk fõként érzékeny, temperálást igénylõ (esetenként hamar) romlandó küldemények, gyógyszeralapanyagok szállítására specializálódott, amelyek zömét -15°C és + 30°C közötti hőmérsékleten szállítunk. Autóink pontos helyzetéről mindig részletes információval tudunk szolgálni a GPS követő rendszer segítségével mely a hőmérsékletet percre pontosan rögzíti és évekre visszamenőleg azokat tárolja. Így a szállítás során mért hőmérsékletet grafikonon a rendelkezésükre tudjuk bocsájtani.

Kérjen Ajánlatot

Töltse ki az űrlapot és rövid időn belül elküldjük szállítási ajánlatunkat. Vagy írjon a difu@difu.hu címre.

Sikeres ajánlatkérés! Hamarosan jelentkezük.